Comencem una nova aventura a Mas Baget!

Quàlia som una cooperativa de treball associat especialitzada en l’àmbit del lleure i l’educació. Apostem per una organització cooperativista sense ànim de lucre, d’economia i iniciativa social, com a proposta alternativa al model de societat actual. Quàlia esdevenim realitat el 2011 de la mà de l’Associació Alba i es constitueix com a cooperativa el 2019, dins del Grup Alba, grup d’entitats d’economia social. Ens podeu conèixer més a  www.lleurequalia.cat 

Oferim serveis a persones, famílies, entitats, escoles I administracions que se sentin identificades amb els valors del nostre projecte. Per la nostra vinculació i lligam amb el Grup Alba treballem i sensibilitzem perquè les persones amb especials dificultats puguin tenir les mateixes possibilitats que qualsevol altre a accedir a un lleure de qualitat. 

És un projecte que ens engresca molt per la trajectòria de Mas Baget i per què encaixa molt en el recorregut que hem anat portant aquest últims anys d'un lleure de territori, inclusiu i amb valors. A la vegada que amplia les nostre possibilitats juntament amb la casa de colònies Vergeblanca a Llesp, la Vall de Boí, que gestionem des de fa 6 anys, i ens ha portat molt bones oportunitats per les persones que atenem al grup Alba i tots els grups escolars, escoltes, familiars que hi han passat.