BENVINGUTS A LA GRANJA ESCOLA MAS BAGET!

Mas Baget és una casa de colònies situada a la comarca del Baix Camp, a 3km d’Alforja i a 18km de Reus. És una preciosa masia de principis del S. XVIII totalment rehabilitada i adaptada, perquè famílies i escoles puguin viure uns dies fantàstics en un entorn natural i en contacte amb els nostres animals. 

El setembre de 2019 Mas Baget ha iniciat una nova etapa de mà de la Cooperativa Lleure Quàlia amb una àmplia experiència en l'educació en el lleure, menjadors escolars i oci familiar. El projecte continuarà oferint activitats adaptades i personalitzadeas dirigides a escoles, esplais, centres esportius, grups familiars i entitats de tota mena des d'una visió inclusiva i integradora.

 

LA NOSTRA GRANJA

Un dels atractius de Mas Baget és la nostra granja d'animals. Veniu a descobrir les diferents espècies d'animals que tenim i podreu donar-los-hi de menjar, tocar-los, cuidar-los i conèixer les peculiaritats de cada un d'ells. 
 

VEURE MÉS

LES INSTAL·LACIONS

La casa està equipada amb totes les comoditats i espais polivalents, així com zones de joc perquè grups d'infants i famílies puguin gaudir de la natura, aprenent i divertint-se d'allò més! I tenim una fantàstica piscina!
 

VEURE MÉS

LES ACTIVITATS

A Mas Baget podreu gaudir de moltíssimes activitats: excursions, visites a la granja, però també fem tallers adaptats als grups i edats dels infants. Voleu descobrir tot el que us tenim preparat? 

 

VEURE MÉS

CONTACTE
Mas d'en Baget

Camí de la Mussara, 1
43365 Tarragona (Catalunya) España